ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

permissos.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 26/10/18
Aπό την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα σας. Σήμερα ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο Σκορπιό.
ΚΡΙΟΣ. Μήπως περιμένετε από κάπου χρήματα; Εφορία, κληρονομικά κτλ μπορεί να έχετε θετική έκβαση πρέπει όμως να το χειριστείτε με προσοχή, μήπως υπάρχουν «ψιλά» γράμματα. Ερωτικά πάθη και ζήλιες.
ΤΑΥΡΟΣ. Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντι σας μαζί με το Ήλιο σας κάνει να επικεντρώνεστε στις συναλλαγές σας με τους άλλους είτε είναι οικονομικές, είτε ερωτικές. Εδώ πρέπει να δείτε τί σας εξιτάρει από παλιά και πρέπει να το ξαναζήσετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Η καθημερινότητα και οι εργασιακές σχέσεις έρχονται πάλι να σας αναστατώσουν θα έλεγα, δηλαδή να σας θυμίσουν ότι κάτι δεν σας αρέσει. Τί είναι αυτό που κατά την γνώμη σας, σας πηγαίνει πίσω; Έχετε την δυνατότητα να το αλλάξετε αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Γυρνάτε πίσω σε παλιές αγάπες και αναμνήσεις. Ίσως συναντήσετε κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν που ήταν σημαντικοί για εσάς. Δημιουργικά σχέδια ξαναέρχονται στο μυαλό σας. Κρατήστε μια επιφύλαξη.
ΛΕΩΝ. Δεν αποκλείετε να έχετε άλυτα οικονομικά θέματα με κάποιους από το οικείο περιβάλλον. Επικεντρώνεστε σε έξοδα που έχουν να κάνουν με τα ακίνητα. Θα θέλατε να ζήσετε ξανά συναισθηματική ασφάλεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Κανείς δεν σας έχει παραμελήσει, ο περίγυρό σας βρίσκετε για άλλη μια φορά κοντά σας. Μπορεί να κάνετε μικρές διαδρομές ή να συναντήστε άτομα από παλιά με τα οποία θα θυμηθείτε παλιές καλές στιγμές.
ΖΥΓΟΣ. Για άλλη μια φορά έχετε στο μυαλό σας οικονομικά θέματα, δηλαδή τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει που θα σας έβγαζε από σημερινό αδιέξοδο. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να μην κάνετε αυτό το διάστημα αλόγιστα έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Η σύνοδος γίνετε στο δικό σας ζώδιο. Έχετε μια υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, αυτό δεν είναι κακό, άλλωστε είστε πρωταγωνιστές, όμως μην πείτε και μην κάνετε πράγματα, περισσότερα από αυτά που αντέχετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Αναμνήσεις και μνήμες ερωτικές ξαναέρχονται να σας δείξουν ότι στις απογοητεύσεις που είχατε, κάπου έχετε ευθύνη και εσείς. Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, πρέπει να ψάξετε μέσα σας να βρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ο κύκλος σας μεγαλώνει, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας. Μήπως πρέπει να κάνετε κάποιες διαλογές, για να μην βρεθείτε σε παλιές γνώριμες ουτοπίες ότι σας ταιριάζουν όλοι;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Επαγγελματικά ειδικά εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Όμως έχετε την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, η λογική που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να βρείτε τα μέτρα και τα σταθμά.
ΙΧΘΥΕΣ. Ιδέες έχετε πάρα πολλές και αυτό το διάστημα αποκτάται και γνώσεις, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστείτε όλο αυτό για να μπορείτε να τα αφομοιώσετε. Πηγαίνετε πίσω και συνδυάστε την πνευματικότητα και την έμπνευση για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Σχετικά